Egzama ve Kepek Şampuanı
Kepek, saç derisinde biriken ölü deri hücrelerinden kaynaklanır. Özellikle seboreik dermatiti ve egzaması olan alerjik bünyeli kişilerde kepek görülme olasılığı çok daha yüksektir. Bu cilt sorunları; kızarıklıklar, yağlı ve yapışkan pullanmalar, deri döküntüleri, kuruluk kaynaklı kaşıntıların görülmesine neden olur. Böylece saç derisinin tahriş olması ve fazladan cilt hücreleri üretmesinin artması gelişebilir. Saç derisi, sakallar, kulak arkası, kaşlar ve burnun yanları dahil olmak üzere derinin birçok bölgesinde bu tür sorunların oluşması tetiklenebilir.
Laviaderm Xsebo Şampuan içeriğindeki doğal bitkisel yağlar, vitaminler, ardıç katranı ve salisilik asitin kombinasyonuyla sağladığı güçlü etki ile kepek, kuruluk, kaşıntı ve pullanmaya karşı çok etkili egzama ve kepek şampuanıdır. Saç kökünü beslemeye ve cildin nemli kalmasına yardımcı olur. Saç derisini ve vücudu yatıştırıcı özelliği mevcuttur. Laviaderm Xsebo Şampuanın özel olarak hazırlanmış bir üründür.
Egzama ve kepek şampuanımızın en önemli özelliği cildin ürettiği doğal yağ olan sebum (yağ) dengesini korumasıdır. Cildin pH seviyesine uygun olması ile cilt gözeneklerini tıkamaz. Dengeleyici özelliği sayesinde kuru ya da yağlı tüm saç tiplerinde kullanılabilir.
Daha etkili sonuç için Saç serumumuz ile birlikte kullanabilirsiniz. Ürün hakkında whatsapptan ücretsiz uzman desteği alabilirsiniz.
Ahmet G. (doğrulanmış kullanıcı) –
kaç yıldır dermatitle mücadele ediyorm kafamın içi kıpkırmızı bu şampuanı 1.5 aydır kullanıyorum 3. Kutuyu sipariş veirken yazmak istedim kızarıklıklar geçti kepek yok aşırı memnunum insallah böyle devm eder
Esra Ö. (doğrulanmış kullanıcı) –
Yapımında satışında emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Sebotit egzama vardı saçlarımda çok sabun ve şampuan kullandım hiç kurtulamamıştım ki bu ürünle tanışana kadar bir ay bile olmadan egzamama çok iyi geldi üründe elime sapasağlam ulaştı dökülme vs olmamıştı kargoda ben firmadn çok memnun kaldım başka ürünlere de almaya karar verdim
Selin B. (doğrulanmış kullanıcı) –
Seboreik dermatit için denemediğim ürün kalmadı. en sonunda bu ürünü gördüm yorumlara bakarak aldım.Gerçekten ilk kullanımda kaşıntımı kesti ve ikinci haftanın içerisinde kepeklerden kurtardı. Düşünmeden alın derim.
Selin F. (doğrulanmış kullanıcı) –
her yaz saçlarım kötüleşiyor ben mevsim değişiklğine sıcaklara sık yıknamaya bağlıyordum ama farkettim ki köye gidince oluyor pandemiden dolayı köye gitmeyişnce saçlarım kötüleşmedi sanırım ordaki sular fazla klorlu diye bazı evlerin suyu kuyu suyuymuş hatta mecbur köye gidince saçlarım kötüleşmesin diye özel bir şampuan almak istedim bir ay oldu köye geleli ne kaşıntı ne kepek ne kabuklu yaralar var saçlaırm capcanlı keşke daha önceden fakedip alsaydım ben çoook memnun kaldım sağolun hep üretin bundan
Kader S. (doğrulanmış kullanıcı) –
Scabit dabıl kremi ile berbar kullanıyorum gerçekten etkisi müthiş bu illete kapıldıysanız kesin çözüm. Kullanırken saç derinizin ferahladığını hissediyorsunuz.
Selma Ş. (doğrulanmış kullanıcı) –
kaygı bozukluğu olan biriyim sinir stres gerginlik hat safhada artık vücudumda tepki vermeye başladı egzama türevi saç diplerimde kabuklu yaralar çıkmaya başkadı ayrıca kötü de kokuyordu duşa girer girmez saçıma sürüp vücudumu yıkarken vs biraz zaman geçirip saçımda bekletiyorum sonra da kaşır gibi ovalayarak yıkıyorum iyice duruluyorum saç diplerimdeki kabuklu şeyler azalmaya başladı çok memnun kaldım ben
Çiğdem A. (doğrulanmış kullanıcı) –
Pek çok uyuz şampuanında kötü koku için ve yanması için şikayet var ama bunda hiç öyle bir sorun yok müthiş bi ürün. Asla kokmuyor etkisinide kısa sürede fark ediyorsunuz.
Okan K. (doğrulanmış kullanıcı) –
ürünü ense kökündeki saçlarımda çıkan kızarıklık ve kabuklu yaralar için aldım yorumlara bakarak. 12 gündür kullanıyorum çok memnun kaldım.
Ali K. (doğrulanmış kullanıcı) –
Gece yatmadan boynumdan aşağı full vücuduma merhem sürüyorum sabah da bu şampuanla yıkanıyorum bi hafta bitti iyi gidiyor gibi inşallah biter gider
Şeyda F. (doğrulanmış kullanıcı) –
uyuz kremini aldım tam destek olsun diye bu şampuanı da aldım yeter ki bi an önce bitsin uyuz atlatan herkesin dediği tek şey düzenli kullanım öbür türlü kaşıntı hafifleyince bırakınca tekrarlıyormuş korkuyorum inşallah tekrarlanmaz şimdilik iyi gidiyor bitsin artık çok zor allah düşmanıma vermesin ne uyku kaldı ne derim kaldı ürün için emeğinize sağlık bana yaradı ürün